lauantai 21. tammikuuta 2012

Kuura

Tässä se nyt on; Kuura:Kuura by Milja Uimonen
Araucania botany lace
(100% extra fine merino)

Tarkkasilmäiset huomaa, jotta reunus on aavistuksen tummempi kuin muu huivi. Eipä olleet vyyhtini samasta erästä, mutta oikeastaan tykkään siitä juuri noin :) Ihana myös kuvata neitseellisellä lumella; näyttää kuin huivi leijuisi. Yritin myös kuvata 'jotain matskuu taustalla' -periaatteella, mutta taisin yrittää liikaa kun niistä otoksista tuli mielestäni jotenkin "tekotaiteellisia". Kas näin:Vaativa laji tuo valokuvaus.. Joskus sitä onnistuu vahingossa ja sitten taas ei. Eikä ole muuten pelkästään välineistä kiinni, paras itse koskaan tallentamani otos on otettu kännykällä 5 vuotta sitten jolloin kännykän kamerassa oli pikseleitä ehkä kolme..sataa.

Ja mitäs sitten? Nappasin aamulla lennossa hyvin marinoidun noron kaapista mummilaan mukaan, ajatuksena etsiä sille joku kiva ohje. Tämä tuli vastaan ja minä olin myyty.Väriä elämään!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MORO

Kiitti kun kävit ja koukutit minut tähän malliin.Mahtaiskohan kotoa lötymäs lankaa?????=) ...ja arvaa Jussi pipo pääs taas osittain purkuun
mun miähellä on piäni pää...
-Sari

Maija kirjoitti...

No voi jussia.. Mut jos eka tekee pienen ja sit ison ni eiks keskiarvo sit oo sopiva? ,)

Ja ole hyvä vaan, mä täällä vartoon sopivaa kerää saapuvaksi helsingistä; sähköposti lupaili jotta ois huomenna perillä.. Jei!