torstai 9. helmikuuta 2012

Auli

(Alunperin täällä)

Tässä on Auli. Menevä mimmi. Auli tykkää angry birdseistä. Auli kaipaa, suorastaan janoaa seikkailua, johon hän vielä tulee pääsemään. Mutta palataan siihen myöhemmin (jahka oikean lapseni kuumeilu loppuu ja pääsen kameran kanssa pihalle..)
Auli tekeytyi Katia Perusta (40% villa, 40% akryyli, 20% alpakka), silmät ja nokka virkattu novitan huopasesta. (Isoakin isompi kiitos langanpätkän lainaajalle! We love You!) Alunperin punainen lanka oli villatakki josta tulikin teltta ja nyt nurkissani ajelehtineet keräset halusivat pöllöksi. Samaa matskua löytyy vielä runsaasti joten voipi olla että Auli poikii vielä joku päivä..

Pöllömania siis rantautui puuhamaahankin. Tartunnanaiheuttajat löytyvät muunmuassa täältätäältätäältä, ja täältä. Joka puolelta.

Lapsi kyllä pahastui kun HÄN ei KOSKAAN saa keksiä nimiä mun jutuille. "No jos tää pöllö ny kumminki ois tyttö ni minkä nimen sä sille antasit?"  "-Tietenkin Maija, se on kaunein nimi minkä tiedän." ( ja tässä kohtaa äidin silmät vettyi..) Ihana pentu.

Ei kommentteja: