maanantai 20. elokuuta 2012

SiKsAkHuIvI

Posti kolautti uuden novitan tossa mennä kuulla. Ei löytynyt äkkiseltään mitään, mikä ois puhutellu (ja jos ihan totta puhutaan, en edes muista koska viimeksi olisin novitan ohjeella jotakin neulonu. Miksen ole peruuttanut tilausta?). Runsaasti oli kuitenkin kaikenlaista siksakkia. Tyynyssä, mekossa ja tais jossain puserossakin olla, mutten ny mene vannomaan kosken jaksa nostaa persustani että tarkistaisin asian. Ihan sama. Sitä kumminki oli. Minen juurikaan seuraa trendejä, enkä tiedä onko jokin muodikasta vai ei. Mutta siksakista tykkään. Todistettavasti.

Muttamutta. Tämä rojekti olikin lopputulemaltaan vähän kakspiippunen juttu. Rakastan siksakkia ja rakastan sitä, että tämän huivin lanka on omilla pikkukätösilläni ihan itse kehrättyä. Mutta (ja todellakin lihavoinnin arvoinen mutta) pitikö huivista tulla näin saakelin ruma?


Mua ärsyttää, et tää on näin raidallinen. Eikä noi väritkään ole nyt ihan just sieltä sointuvimmasta päästä. Käykö teille joskus niin, että todella kaunis vyyhti on vain todella kaunis vyyhti? Neulottuna joko lätäköityy tai tekee outoa raitaa? Tai on muuten vaan ruma? Sellainen käänteinen ruma ankanpoikanen? Mulle kävi just niin tän kanssa. En tykkää.Raidat ovat ihan eri mittaisia, mikä sinänsä ei ole yllättävää, kehräsinhän tämän ihan itse. Jotenkin siinä villaa valkatessani tämä ei kyllä käynyt pienessä mielessänikään. Että lopputulema olis näin raidallinen. Sekin tietysti vaikutti, että halkaisin lettiä useampaan kertaan, mikä myöskin vaikuttaa raitojen leveyteen. No tällanen siitä ny kumminki tuli. Onneksi joulu on lähempänä kuin uskallan toivoakaan. Ja anopin sisko tykkää sinisestä.


 Ja muihin aiheisiin. Hidas hämäläinen lopultakin löysi täydellisen "uuden" mallin noin kaksi vuotta hillottuun lankaan; täältä tulee hitchhiker! Siitä lisää myöhemmin


*******
-Äiti! Oliko autot keksitty silloin
kun sä kävit koulua?

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minulle käy noin lähes kaikkien liukuvärjättyjen tai vastaavien kanssa. Lanka näyttää ihanalta kerällä tai vyyhdillä, mutta neuleessa se ei toimi ollenkaan.

Heidi kirjoitti...

Mun mielestä se on hieno! Hyvä, että tiedät sille jo saajan.

Emma kirjoitti...

Useinkin kaunis vyyhti on ruma neule, mutta näin ei kyllä ole asia tämän huivin kohdalla. Jos tykkäisin noista väreistä niin huivi olisi upea :D

Maija kirjoitti...

Kiitoksia Heidi, Hanna ja Emma! :) Mäki oikeesti todella tykkään tästä huivista, mitä nyt värit vähän tökkii.. Voishan sitä kokeilla värjäämistä..