perjantai 30. marraskuuta 2012

Mihin se marraskuu katosi..?

Pitipä hätäseen keksiä jotain sanottavaa, ettei vaan kokonainen kuukausi menisi ohitse vain yhdellä merkinnällä.

Messut tuli ja meni ja ihan vaan (köh..!) jokunen lanka tarttui matkaan.. (ei todellakaan mitään vajaata kahta kiloa) Puhumattakaan parista kehruukuidusta ja muutamasta kirjasta ja apuvälineestä. Ja kassista. Ja mitä näitä nyt olikaan.


Loppusijoituskohdekin näille kaikille periaatteessa löytyy, eli on visio ja siihen sopiva lanka, valmistusaikataulu vähän kangertelee. Mistähän sitä sais vuorokauteen lisää tunteja? Toisaalta ajattelin jo tässä päivänä eräänä, että jos nyt jäisi vuorotteluvapaalle olisi kokonainen vuosi aikaa tuhota varastolankoja jonka jälkeen taas kelpaisi palata palkkatyöhön tienaamaan lisää lankarahaa! Isäntä ei innostunut, en ymmärrä miksi.

Jotain on valmistunutkin, nimittäin tämä:

Myrskylintu by TiiQ
Malabrigo lace
100% baby merino
42g
3mm

Menin sitten tämänkin huivin hienon idean pilaamaan neulomalla siitä symmetrisen. Me likes it like that. Lanka on hävyttömän pehmoista ja aivan ihanaa neulottavaa. Päätin toteuttaa tämän ohjeessa suositeltuja puikkoja puoli numeroa pienemmillä jotta saisin yhden 50g vyyhdin riittämään. Ja halusin tästä huivin kaulalle, en hartioille joten koko on siinä mielessä aivan täydellinen. Hyvä minä!


Ei kommentteja: