keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Shift of focus

Messuilta lähdin oikein hakemalla hakemaan jotakin sport-vahvuista lankaa, haaveenani neuloa Veera Välimäen shift of focusTitityyltä se löytyi. Ihanainen madelinetoshin merino, värinään violetti. Olin jo aijemmin ostanut ja tulostanut itselleni ohjeen ja katsonut, että 4 vyyhdin pitäisi riittää.

(No, eipä riittänyt. Intoa piukassa olin tikuttanut takkia, kun heräsi pelko, ettei lanka riitäkkään. Koitin ensin tehdä pari temppua takin helman kanssa, lintsasin muutaman kerroksen, mutta ei auttanut. Ensimmäisen hihan puolessavälissä lanka meni ja loppui. Ei suurta katastrofia päässyt tapahtumaan, lankaa sai kyllä jyväskylästä lisää, mutta ärsytti! Miten tiheyteni voi olla taas niin pielessä etten saa ilmotettuja metrejä riittämään? Ja nyt minulla on puolikas kerä turhan panttina. *mur..!*)

Mutta takki...se on I-HA-NA!! Kattokai ny!Punaiset napit sopivat mielestäni kuin nenä päähän ja mikä parasta, ne löytyivät ihan omista varastoista. Rakastan, rakastan, RAKASTAN!!! Malli on sopivasti A-linjainen joten se ei nuole makkaroitani, muttei kuitenkaan niin iso, etteikö se mahtuisi takin alle. Ihan paras.


Ja siellä missä kamera, on myös linssilude.3 kommenttia:

Enya kirjoitti...

Kaunis neule|

Minna kirjoitti...

Takki ON ihana! Ihastuin malliin heti kun se ilmestyi, mutta ei taida olla mun kropalle sopiva malli. Onneksi sitä voi ihastella muiden tekemänä :)

Maija kirjoitti...

Kiitti kaverit! <3