lauantai 29. joulukuuta 2012

February lady

February lady by Pamela Wynne
Knitlob's lair pohjan akka
(100% villa)
n350g, 5mm

Tosta leidistä niin tiedä, mutta takki on mah-ta-va. Sanoisinko, että paras itsetoteuttama vaate ikinä! Wau. Olen niiiiiiin ylpeä itestäni. Ja kyllä olis kuulkaa harmittanu jos se maailmanloppu oliski tullu ja multa ois jääny tämä saamatta.


Inasen mulkkasin ohjetta (joo-o, uskomatonta mutta totta; uskalsin uhmata kohtaloa [?] ja tein miten halusin enkä niin kuin paperilla luki); pyöristin pääntietä lyhennetyillä kerroksilla ja jätin ohjeessa mainitun 'eyelet row':n tekemättä. Ja mainittakoon vielä, että vasta toisella yrittämällä takki onnistui, ekaa yritystä kesti kainaloon asti ennenkuin purin ja alotin uudestaan. Mutta nyt se on täydellinen.Kiinnikkeinä toimivat hakaset sain diilattua eräältä kanssaräveltäjältä (kiitos vielä kerran Outi!) jolla näitä oli yli oman tarpeen. Ovat kyllä kauniit ja sopivat tähän takkiin paremmin kuin napit. Jossen ihan väärin ymmärtänyt, ovat peräisin lahden takaa karnaluksista. Tarvii laittaa korvan taa seuraavaa käyntiä varten..


Mitä vielä? Lanka oli ihanaa. Pitsi loppuakohden inasen tylsää. Hihoja olis voinut hieman muotoilla. Ei muuta.

(Ei-niin-tarkka-kuva, mutta ilme kertoo kaiken olennaisen)
<3

4 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Tuosta ei voi sanoa mitään muuta kuin UPEA!!!!

Lammas kirjoitti...

Oikeassa olet; neule on todella onnistunut. Itse olen tehnyt yhden version tästä ohjeesta, mutta nyt kun näin sinun neuleesi, niin rupesin jo haaveilemaan toisesta.

Emma kirjoitti...

Samaa mieltä, täydellinen! Väri varsinkin <3 Miekin oon ostanu aikoinaan karnaluksista superhalpoja solkia, odottavat vielä laatikossa sitä oikeaa villatakkia... Hilpeää uutta vuotta 2013 :)

Maija kirjoitti...

Kiitos Simpura; en olisikaan arvannut että PUNAINEN puhuttelee just sua.. :)

Lammas; kiitos <3

Emma; kiitos kaunis ja juoksevaa lankaa teillekin päin vuodeksi 2013!