keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Rullaati rullaa..

Koska puikolla oleva takki on tylsää neulottavaa (siis oikeesti, ei puutu ku puolikas hiha mutku tympii!) on Mauri saanut makustella villoja. Mulla on sellanen rytmi tossa kehräämisessä, että kun saan säikeen tehtyä, siirrän sen lepäämään ja alan kertaamaan sitä, mikä lepäsi kun kehräsin edellä mainittua säiettä. Ihan vaan sen takia, että levännyttä säiettä on helpompi käsitellä kerratessa. Mut ei siitä sen enempää.


Taisin joskus aikaisemmin esitellä tämän yksilön "siskon" joka siis valmistui jo aikapäiviä sitten. Polwarthia on hän(kin), louhittaren luolan Tuulian värjäämää. Metrejä pukkas 330 joka (hämmästyttävää kyllä) on kokolailla samanverta kuin ensimmäisessäkin vyyhdissä. (Voisiko tästä päätellä, että lankojen vahvuus on samaa luokkaa? oho! Hyvä minä!)

Toinen topsi oli selkeästi ruskeampi mutta sehän ei menoa haittaa. Olen ajatellut tästä revontulia.


Jos nyt oikeesti menis ja tekis takkinsa valmiiksi niin sen saisi jouluksi ylle.

2 kommenttia:

A-L kirjoitti...

onpa kaunista lankaa! kertasitko navajolla vai miten? näyttää nimittäin nuo värit aika hyvin pysyvän omina alueinaan...

Maija kirjoitti...

Ketjukertaustapa hyvinkin, tarkka silmä sulla :) En oikein osaa vielä tehdä niitä lenkkejä sillai vauhdissa vaan teen omanlaisella 'park and draft'-metodilla ensin lenkin, sitten poljetaan kunnes kierre yltää sormille, pysähdytään ja toistetaan.