perjantai 22. helmikuuta 2013

Veeramainen meininki

Veera Välimäki on ehdottomasti yksi lempisuunnittelijoistani. Kun villavyyhtiin tuli kaupaksi 'suuri suomalainen neulekerho' ja näin Veeran olevan yksi suunnittelijoista, tiesin, ettei sitä voisi jättää väliin. Enkä jättänyt ja hyvä niin, sillä tämä on ihan parhautta:

Sunnuntaielämää by Veera V.
frogtree pediboo ja
lanitiumexmachina bfl/silk

Jos satuitte klikkaamaan linkin auki tuolta ylhäältä, pääsette Veeran blogiin ja näette huivin suunnittelijan itsensä toteuttamana.


Muutin ohjetta sen verran että tein ainaoikean sijaan sileää, reunuksen päävärillä ja käytin i-cord-päättelyä. Tykkään! Lanitiumin Nean värjäämä hopeinen lanka oli hävyttömän ihanaa neulottavaa (55% bfl ja 45% silkki) ja sitä vaan riitti ja riitti. Pidän kovasti siitä, miten nuo nostetut silmukat muodostavat pystyraitoja, niistä muodostuu tässä huivissa "se juttu". Ihana on.

Sitten jotain ihan muuta. Jos nurkissa sattuu pyörimään ylenpalttisesti samanvahvuisia jämiä, on tämä kauluri tutustumisen arvoinen projektiehdokas:

Simple sprinkle by Veera V.
6 erilaista jämälankaa

Pakko sanoa, että Veeran versio on huomattavasti sievempi, omani kun oikeesti sisältää sattumanvaraisia jämiä kyseenalaisessa järjestyksessä..

Tämä oli hauska pikku parin illan projekti jota oikeesti oli kiva neuloa ja sitä on myös hauska käyttää, vaikken niin kaulurityyppiä olekaan. Ehkä seuraava ajatuksella ja vaikka täysinäisistä keristä..?


Lumella kuvaaminen saa asiat kivasti leijumaan..

2 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Ihania neuleita taas kerran!

Maija kirjoitti...

Kiitos! <3