sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tunnustus


Groomeri heitti minua tällaisella. Olen tavattoman otettu ja ilahtunut siitä etten ole täällä ihan yksikseni (Ja onhan minulla jo 8 lukijaakin, kiitokset myös teille mielenkiinnosta!)

Haaste toimii näin:

1) Kerro linkin kera, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen
2) Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi
3) Lahjoita tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle eteenpäin


Okei, totuuden nimissä paljastettakoon, että sain tämän tunnustuksen ja ilmoituksen siitä jo aikoja sitten. Unohdin sen. Pari kertaa. (1) Koska sellainen olen.  Hajamielinen. Käykö muille koskaan niin että seisot keittiössä ja mieleesi tulee se juttu joka just nyt pitää olkkarissa hoitaa. Sitten otat sen kahdeksan askelta suuntana olkkari, pysähdyt,  etkä enää muista mitä tulit tekemään. Ja sitten pitää palata juuri siihen kohtaan mistä lähti, ja vimmatusti yrittää muistaa mikähän se juttu mahto olla. Yleensä se muistuu, tai sitten ei.

(2) Meitä on paljon. Mulla on 6 sisarusta, ja äitienpäivänä kun siipat ja kaikki lapset ynnätään niin mummilassa on parhaimmillaan 27 henkeä läsnä. Loving it! (3) Minä olen toiseksi nuorin. Ja siinä mielessä musta lammas kun (4) olen kaupassa töissä. Molemmat veljeni olevat insinöörejä ja kaikki 4 siskoani jollain tapaa terveydenhuoltoalalla (lastenhoitaja, farmaseutti, hammashoitaja ja melkein valmis lääkäri). Ja me kaikki tehdään enemmän tai vähemmän käsitöitä! :) Kiitokset siitä äidille joka (5) on mun idoli.

Jepjep. Mitäs vielä.. Eik nää jo riittäs? (6) Osaan olla tavattoman laiska. Vähän sellanen maanis-depressiivinen olis kai oikeampi ilmasu, koska kun taas innostun ni sit mennään eikä meinata. (7) Ootteko jo kerenneet huomaamaan että innostun herkästi? Kausiluontosta, sanosin.

Nyt ois kiva ku olis joku nätti kuva tähän lätättäväks. Niinku vaikka tää, ni saatte si arvailla missä mä asun =D


Olen sen verta tylsä, etten jaa tätä eteenpäin. Saapi ottaa ja tehdä ken haluaa!

2 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Olipas sellaisia tunnustuksia,että suurimmalta osalta tunnistin itseni :)varsinkin tuo hajamielisyys kolahti.

Maija kirjoitti...

*Huh!* En olekaan ainoa.. :)