tiistai 27. joulukuuta 2011

Ei olla jouten joulunakaan

Karmiva paluu arkeen tänään. Jotenkin olin onnistunut onnellisesti kolmessa päivässä unohtamaan kaikki työkiireet, jotka sitten tänään läjähti naamalla jotta oksat pois. *huh* Ammatinvalintakysymys tuo asiakaspalvelukin, toki voi itseään lohduttaa, että onneksi joulu edelleenkin on vaan kerran vuodessa..

Mutta se siitä.

Kerkesin hätäseen sutkuttaan yhden unisukkaparin siskolle pukinkonttiin. (Ja ne punaset muuten oltiin otettu riemulla vastaan, sopivatkin olivat olleet. Hyvä minä!) Edellisestä sukkaparista ei ollut hädintuskin vuottakaan, mutta jostain kumman syystä ne silkkialpakkaunisukat eivät sitten pysyneet pelkästään sängyssä ja olivat jo juhannuksena kuljettu puhki. Huonosti nukkuvalla yksivuotiaalla miehenalulla voi myös olla jotain osuutta asiaan..



Liikennevalosukat
Malli: Minna Metsänen, novitan sukkalehti
Lanka: Lang yarns Jawoll magic
(75% villa, 25% polyamidi)

Oli muuten harvinaisen typerä lanka neuloa. Ihan liian löysä mun makuun. Mitä piukempi kierre, sitä parempi. Tässä tuntunut olevan kierrettä ollenka, joten lanka veti kokoajan ittensä kipparaan ja solmuun. Liukastakin se oli alumiinilla neulottavaks ja hävyttömän terävät bambuni halkoivat tästä säikeitä. Ei hyvä ollenka. Ja lukemani perusteella muutkaan eivät ole tästä paljoa perustaneet. Onneksi se loppu. Alunperin tämän lähti Tampereen messuilta mukaan huivilangaksi, akuutissa tekemisenpuutteessa tekeytyikin sukiksi. Ja parempi näin, vähän liian nopsaan vaihtui väri huivia ajatellen. Ja kaikki ovat taas tyytyväisiä :)

2 kommenttia:

tilda kirjoitti...

Heippa! Löysin blogisi Ravelryn kautta:) Minäkin ostin samaa lankaa Tampereen messuilta. Tein siitä huivin ja lanka sopi hyvin siihen tarkoitukseen. Nyt yritän tutustua paremmin Ravelryyn. En oikein osaa käyttä sitä vielä:)T.Tilda

Maija kirjoitti...

Kiva kun eksyit tänne :) Tervetuloa toistekkin.

(Ja se ravelry. mäki olen ihan noviisi sen käytössä, mut kaipa sitä oppii kun vaan jaksaa selata)