keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Mitäs sitte.

Friika valmistui ja nyt on jotenkin tyhmän tyhjä olo. Niin että mitä mä sit tekisin? Ankaran kaavioon tuijottamisen jälkeen kaipaisin jotain silmätkiinni-neulottavaa, mutta mikään langoistani ei puhuttele siihen hommaan. Hölmö juttu, mutta toisinaan jonkin "yksinkertaisen" tekeminen ihanasta langasta tuntuu tuhlaukselta. Tiedättekö tunteen? Että ihana lanka tarvitsee vaativan ohjeen. Pöhkö, mikä pöhkö.

Malli: Friika by Mari Muinonen
Lanka: Rowan felted tweed
(50% merino, 25% alpakka, 25% viskoosi)


Löysin kuin löysinkin kamerastani ajastimen, se vaan tykkäsi tarkentaa mieluummin kaatuvaan anopinkieleen kuin minuun. (Sen verran kohtelias kaveri kuitenkin, että pyytämättä rajasi pääni kuvasta pois, tukkani kun oli kovin pystyssä..) Vaan väliäkö sillä, lupaan järkätä vähän laadukkaampikin kuvia, jahka saan apumiehen siihen hommaan. Helman pituutta tuli aika railakkaasti alkuperäisohjeeseen nähden lyhennettyä, selkäni kun on kovin lyhyt. Enkä oikeasti halunnut tästä mekkoa. Se on minulle täydellinen juuri tälläisena. Ihana! <3

Malli pelotti ens alkuun, (osaisinko minä muka neuloa jotain näin upeaa) vaan vauhtiin päästyäni kaikki sujui kuin leikki. Kiitos siitä hyvin kirjotetulle ja toteutetulle ohjeelle. Niin, ja tietenkin Marille.

Ihanaa joulua kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan,siitä tuli ihana ja vielä reilusti ennen aattoa VALMIS =)
Jouluhalit teille kaikille<3
-Sari

Maija kirjoitti...

Kiitos muru, teille myös <3

Simpura kirjoitti...

Ihana!

Maija kirjoitti...

Kiitos :)