perjantai 2. maaliskuuta 2012

Nyt se tuli!

Jei!


Puuhamaassa puhkutaan innosta :) Lapseni taisi kyllä olla asiasta vieläkin innostuneempi  (jos mahdollista) kuin äitinsä. Paitsi että piti porukin päästää kun kerroin, että kirja lähtee toiselle synttärilahjaksi.. Saattaa siis olla, että päästään tekemään toinen painos.

Pöly laskeutui jo punaruskean villapaidan tiimoilta ja nostin sen hyllyltä alas. Korjaan sen kohta. Pistän suuttumukseni paitaa kohtaan kokonaan hormonikierron piikkiin. Ja kuvittelen että kaikki naiset osaavat samaistua siihen tunteeseen, joka kerran kuussa iskee takavasemmalta ja pistää maailman sekaisin. (Ovatko kaikki nähneet sarjasta 'kätevä emäntä' sen hahmon jolla on PMS? kuvitelkaa Maria Sidin naaman tilalle mun pärstä ja a vot. Soon siinä)

Kerkesin suutuksissani aloittamaan uuden projektin. Interweave knits putosi postiluukusta ja silmäni nauliutuivat vaaleaan villapaitaan jossa kiemurteli mahtava palmikko. Paitaa en kuitenkaan halunnut, joten siirsin palmikon sukkapuikoille ja väännän siihen lapasen/sormikkaan ympärille. Katotaan mitä siitä tulee kun pääsen sormien korkeudelle.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Komia palmikko tulossa! Repesin tuolle kissanhännäntupelle niin hyvin et lapsi heräs myöhäispäiväunilta :D

Maija kirjoitti...

Kiitoskiitos :) Olen ollut hyvin luova jo lapsesta, kaikki ei kissanhännäntuppeja keksikään =D Pahoitteluni lapsenne päiväunien keskeytymisestä..