sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tarjolla tänään:

-Huonoa tuulta.

Kuinka ärsyttävää on neuloa jotain ärsyttävää?! Lanka on maailman ihaninta, tuntuu sairaan hyvältä ja on ihanaakin ihanampaa neulottavaa. Ohjekin menettelee. Ei siis ole liian vaikea eikä sen ääreen nukahda. MUTTA..! Tarvittavat kaksi sinistä sävyä ovat niiiin ärsyttävän lähellä toisiaan että meinaa poru päästä. Argh. Kerran jo luovutin ja totesin että tämä tumppu jää parittomaksi. Tarkistin kantani ja päätin ettei nämä siniset minusta voittoa vie. Ei käy. Sain tehtyä ekan niin teen myös tokan. Nyt sitten istun sohvalla naama nutturalla ja neulon vaikka mua ÄRSYTTÄÄÄÄ!


(Kylläpä helpotti)


-Huonoja kuvia


I rest my case.

2 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kirjoneuleiden värit ovat kyllä hankalia joskus! Pelkästään raidan leveys/ kuvion koko vaikuttaa siihen miten malli erottuu - tai sitten ei. Kuulemma yksi konsti tarkastella värien sopivuutta olisi otta valokuva jakääntää se mustavalkoiseksi. Sitten mv kuvasta voi katsoa, erottuvatko värit toisistaan lainkaan.

(Tämä ei nyt tainnut olla se virallinen niksi, mutta kuitenkin. )
Entäs jos kirjailisit osan tuosta kuviosta silmukoita jäljitellen, auttaisiko?

Maija kirjoitti...

Kiitti vinkistä, pistän korvan taa seuraavaa kirjoneuleprojektia varten. Tämän kanssa päätin olla marttyyri ja väkisin tehdä ohjeen mukaan.. ;)