keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Luomisen tuska

Otin puikoille manosin silk blendin. Meinasin tehdä "kaulurin". Loin pyörölle silmukat ja aloin neuloa 2o, 2n. Kymmenen sentin jälkeen totesin, et tästä tulee ihan tyhmä. Purin. Sitten kokeilin Marin blogista ihastelemaani möbius systeemiä jota Cat Brodhi (linkki videoon prosessineulojan puolella) tekee. Tein taas sen kymmenen senttiä ja totesin että liian vähän silmukoita, tulee pieni ja purin. Sitten ajattelin josko tekis ihan tavis kaulahuivin jonka ompelis päistä lenkuksi. Loin silmukat ja aloin vääntää helmineuletta. 15 sentin jälkeen purin. Ei hitto. (Eiks tää homma vois ny vaan toimia?!)

Sitten päätin etten sellaista kauluria halukkaan. En ainakaan tästä langasta. Kuulostelin tovin josko lanka itse kertoisi miksi isona haluaa. Ei kertonu. Aloin vääntää kolmiota. Se nyt toistaiseksi vielä on puikoilla, ja mittaakin on jo parikyt senttiä, mutta tök-tök-tökkii. Taidan hetkeksi nostaa sen pois silmistä ja tehdä jotain muuta. Paneutua vaikka viherkasveihini.

Soon muuten joulu ny, ainaski mun kaktusten mielestäJa ihanasti näkyy orkideassakin olevan uudenkarhee kukkavana, hyvä minä!

Ei kommentteja: