lauantai 19. marraskuuta 2011

1600 grammaa lankaa rikkaampi

Mahtavat messut!! Väkeä oli enemmän kuin aikaisempina vuosina, mutta ei haittaa, hyvin mahduttiin sekaan. Löysin hakemani plus vähän muutakin.. Ylläri..Lang yarnsin jawoll magic. Sukkalanka (75% villa, 25% polyamidi) joka väriensä takia taitaa taipua huiviksi.


Araucania botany lace. 100% extra fine merino. Tästä on juuri toinen sävy puikoilla ja on niin miellyttävä neuloa, jotta ostin sitä lisää. -> huivi..


Louhittaren vellamo. 100% merino. 100 gramassa metrejä huikeat 715! (onneks mulla on kerimiskone..) Väri on 'kurpitsa' ja tästä tulee pitsikolmio ystävälle, joka rakastaa oranssia.


Rowan felted tweed (50% merino, 25% alpakka, 25% viskoosi) Tätä lähdin hakemaan, tähtäimessä friika. Vähän jännittää riittääkö taidot, mutta otan haasteen vastaan :)


Manos wool classica (100% villa) Tästä tulee paju.


Ja sitten vähän muita tilpehöörejä. Koolausta on pakko kokeilla, kun tuo värjäys kiinnostaa ja kirja on täynnä ihania neuleita :) Kaikkia kotiin kantamiani ilmaislehtiä en jaksanut kuvata. Ens vuonna otan mukaan sellaisen perässä vedettävän trollin kun kävi tuo parin kilon kantelu harteille..

Nyt on pakko mennä neulomaan keskeneräisiä alta pois jotta saa taas uutta puikoille. Mahtava draivi päällä!! Jei!

Ei kommentteja: