sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hattu ja huivi

Oli kyllä mahtava päivä eilen :) Sain kaapattua kaksi rakasta ystävää kaupasta mukaani kahville ja illalla meillä kokoontui lauma naisia entisestä työpaikastani, saatiin maailma parannettua. Tänään meni päivä mummilassa jotta isä(ntä) sai levätä kun oli eilen jotunut naisten jaloista anoppilaan. Pörhö valmistui kun hain 'vähänjotainsinnepäin' -lankaa ja suhautin huivin loppuun.'Pörhö' dane shawl by Jane Tanner
Langat: Crystal palace yarns kid mohair
(kid mohair 28%, merino 28% nylon 44%)
ja Gedifra easy soft
(48% mohair, 42% polyamidi, 10% kashmir)

Fiilis on ihan jees. Lähempi tarkkailu paljastaa etteivät langat ole aivan samaa kaliiberia, mutta etäältä näyttää itseasiassa ihan kivalta. Ainakin mun mielestä. Malli oli selkeä ja helppo neulottava, tykkäsin kovasti. Mahdollisesta seuraavasta tehdään kyllä pienempi. Ja sitten se otsikon lupaama hattu, joka tossa kuvassa on päässäni.


Lea cloche by Cecily Glowik Macdonald
Kirjasta 'Weekend hats'
Lanka: Ecoline resham silkwool
25% kierrätyssilkki, 75% villa
RUUSU, sama lanka

Hatun lopputulokseen olen tyytyväinen, kuten on myös kuvassa poseeraava onnellinen uusi omistajakin, mutta kyllä oli yksi perkele neuloa.. Kahden puretun version jälkeen muokkauksia tuli jo niin paljon etten osaisi enää toista samanlaista neuloa. Eikä onneks tarttekka vaikka alunperin ajattelin lankoja ostaessani, että teen kaksi kappaletta, värit eriperin. En kyl varmasti tee. Yäk.

2 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Täältähän löytyi kauniita neulomuksia, jään seurailemaan....

Maija kirjoitti...

Kiitos! Ja tervetuloa kyytiin :)