perjantai 6. heinäkuuta 2012

Fiininä, niin fiininä

Muistatteko sitä sukkaseuraa johon keväällä liityin? No, kaikki langat ja ohjeet sieltä ovat jo tulleet, toteutus täällä päässä on vaan ollut vähän niin ja näin. Keskimmäisenä lanka/ohjekombinaationa tuli tällaista settiä. Taisi juuri silloin olla työn alla paita, joten nämä jäivät odottelemaan vuoroaan.

Sattuipa sitten kirjastosta käteeni Neulekirja ja sieltä tuli vastaan eräät polvisukat. Siis wau, nää on pakko saada. Tiesin heti, että haluan ehdottomasti tehdä ne tough love sockista ja ettei olemassa oleva lanka mitenkään riittäisi polvisukkiin. No mikä neuvoksi? Villavyyhdillä sattumoisin oli yksi ylimääräinen peruutuksena tullut vyyhti vihreää ja se luvattiin minulle. Jei! Ei ku sukat puikoille.

Fine van brooklyn by Ilona Korhonen
SweetGeorgia tough love sock
(80% villa, 20% nylon)
värissä english ivy
puikko 2,5mm

Siis mahtavaa! Upeeta! Ihanaa! loistava ohje ja kaunis palmikko! Täydellistä!


Polvisukkiin tehtiin pohkeen kohdalla kavennukset joten nämä istuvat jalkaan upeasti. Sen verta pistelin omiani, että pujottelin sukan suuhun ohuen kuminauhan että varmasti pysyvät ylhäällä kun näiden kanssa lähtee painelemaan :)


(Onkohan kameramies ollut pikkusen vimpulassa kun tässä kuvassa on jotenkin luonnoton asento mallilla..?) Lanka oli ihanaa neulottavaa, juuri sellaista tiukkakierteistä merinoa mitä rakastan. Kamalasti se kyllä päästi väriä, bambupuikkoni ovat nyt vihertävänkukertavat, mutta kyllä niillä neuloo.

Tiesittekö muuten että meillä asuu lapsi? Kohta kahdeksanvuotias joka ei ikinä ehdi/halua auttaa kun huonetta pitäisi siivota? Arvatkaa onko PAKKO saada "auttaa" silloin kun ei yhtään tarttis?


6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Oih mitkä sukat! Ihmeen hyvin sopii monivärinen lanka palmikkoneuleeseen :)

Maija kirjoitti...

Soon toi käsinvärjätty lanka, luonnonvalossa eivät näytä ihan noin kirjavilta.. Ja kiitos Emma :)

Ellimelli kirjoitti...

Ihanat! Syksyllä ihan mahtavatpitää hameen kanssa.

"Harrastan kotiteollisuutta" kuulostaa muuten tosi pätevältä :-). Taidankin ruveta viljelemään sitä.

Maija kirjoitti...

Viljele pois! Se on hirveen pätevä monessa muussakin yhteydessä:
-Miten loma meni?
-kotiteollisuuden parissa.

=D

Neulisti kirjoitti...

Upeat sukat! Ja ihan huumaavan väriset! :)

Maija kirjoitti...

Kiitti Neulisti! =)