torstai 26. heinäkuuta 2012

Varkaissa

Mitä tekee ideaköyhä neulova nainen jota neulominen just nyt ei hotsita? Hän käy varkaissa. (Valtava kuvatulva tulossa, olkaa valmiina!)

Yhdestä lempiblogistani bongasin tilpehöörikerrosvadin. Olin myyty. Miten toiset keksiiki? Mulle kans tollane! Koska just tollasen mä tarviin. Ja haluan. Ja lainasin idean. Kiitos Outi!

No mitä sitte? En ole kirpparikiertäjä, eikä kaapeistani löydy ylimääräisiä lautasia tai laseja. Tai ei ainakaan niin kauniita, että niistä haluaisi mitään askarrella. Lähdin sitten ratsaamaan äitini kaappeja, ja johan rupes valikoimaa löytymään, vaikeinta olikin kai päättää mikä yhdistelmä toimisi parhaiten keskenään.
Näihin päädyin. Viinilasi on joku mikälie ja kynttilänjalka oli rikki. Lautasista toisesta puuttu reunasta pieni pala ja toisesta on käyttö syönyt punaiset raidat joten ei tehnyt äidille kipeää luopua näistä lapsen askarteluja varten. Vaikkakin näillä ehkä olisi voinut olla jotain jälleenmyyntiarvoa.
Isäkin pääsi osallistumaan pikaliimantarjoajana..


Ja tällainen siitä sitten tuli:


Taustalla on havaittavissa kaikki muu askartelutarvekaluste, kuten lyijykynä, santapaperi ja liima. Niillä pötkittiin näin pitkälle. Sitten odoteltiin.

Eilen toin astian kotiin ja se pääsi samantien hyötykäyttöön, Ta-daa!:


Alin kerros: napit.Toinen kerros: silmukkamerkit, mittanauha, apupuikot, kerroslaskurit, vähän kivaa nauhaa ja lapsen minulle askartelemat helmet.


Ylin kerros: irrallinen neulatyyny.


Me so very happy with the result. Askarrelkaa!

3 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Sanalla sanoen VAU

outi kirjoitti...

Vähän kait hieno! Alin lautanen näkyy upeasti lasin läpi, tulee ilmava fiilis. Miltäköhän viritys näyttäisi, jos tehtäisiin joskus vastaava kokonaan lasista?

Maija kirjoitti...

Simpura: kiitos :) Olen itsekkin äärimmäisen tyytyväinen onnistuneeseen lopputulokseen!

Outi: Kiitos, kiitos itelles parhaasta ideasta ikinä! Mun tuli sit jälkeenpäin mieleen, et olis pitäny laittaa peili tohon alimman lautasen ja viinilasin väliin, ja ehkä muutama kaunis lasihelmi. josko versioon numero kaksi..? Mallasin tähän myös lasilautasia muttei löytynyt sileäpohjaisia joten arabialaisilla mentiin.