maanantai 30. heinäkuuta 2012

Palveluksesta vapautuneetAika merkillistä, että unisukat, joilla ei satunnaisia vessassakäyntejä lukuunottamatta tepastella laisinka, kuluvat puhki kantapään yläpuolelta. Ja vain toinen sukka. Nämä oli tehty teeteen aureasta (babyalpakka-silkki) elikkä ei ollenka sukaksi tarkoitetusta langasta noin niinku kulutuskestävyyden kannalta. Mutta rakkaat olivat. Ensimmäiset kärjestä aloitetut ja niin hävyttömän pehmeät ja ihanat jalkaan jotta! Viisi vuotta olivat aktiivipalveluksessa.

Ensin tuumin, että paikkaan. Sitten totesin kaapin olevan täynnä ihan pitämättömiäkin sukkia joten nakkasin nämä (aijai, ottaa sydämestä!) roskiin. Ja uudet käyttöön:

Kroko by Jenni Österman
Sweet georgia yarns tough love sock
(80% villa, 20% polyamidi)
94g

Näihin sitten meni kaikki, mitä eräistä polvisukista jäi yli, noin puolentoista metrin mittanen pätkä lankaa jäi. Itseasiassa, toisen sukan kärki on hintsusti toisesta poikkeava kun meinas ruveta jännittään riittääkö lanka loppuun asti. Vähän kun muokkas ni kyllä riitti.Nämä olivat sellaista helppoa peruskauraa valmistaa, sen verta kuitenkin oikasin, että tein nämä nurinperin, kunnei tuo sileä nurja oikein ole mun juttu (tulee rumaa!). Kantapää on ranskalainen ja jalka sisällä suomalainen, ihan ikioma.

(-Äiti. miks sulla on kamera?
-Kuvaan sukkiani.
-Sä et enää ollenka kuvaa mua! Mikset?
-Noku sä irvistelet.
-ENKÄ! Ota nyt musta kuva!)

1 kommentti:

Emma kirjoitti...

Voi voi ei saa roskiin heittää! Jämälankakirjassa on aivan ihana vanhoista sukanvarsista koottu tilkkupeitto :D