maanantai 9. huhtikuuta 2012

Arja tuli taloon

Meille muutti uusi perheenjäsen. Tuttavuutta on jo vähän hierottu mutta me kaikki vielä vähän vierastamme toisiamme joten luonteenpiirteitä en osaa vielä Arjasta kertoa. Arjan alkuperästä osaan sanoa vain, että hän alunperin on kuulunut mieheni isän siskon miehen äidille ja edellinen asuinpaikka oli Karkkila, missä hän ei ole töitä päässyt tekemään, lukuunottamatta muutamaa lapsenlapsen ohimennessään tekemää polkasua. Jahka pääsemme sinuiksi, minulla on vakaa aikomus polkea Arjan kanssa monta monituista (kilo)metriä lankaa.

Ja tässä hän nyt on:Arjalla oli mukana kaikki liikkuvat osat (yllä olevissa kuvista häneltä puuttuu korvakot), ainoastaan pyörän ja kehrän väliin kuuluva (ja molempia osia liikkuttava) nyöri puuttuu. Pikkuvika.Mä vaan jaksan hämmästellä hänen kauneuttaan. Upeita yksityiskohtia. Kyllä ennen vaan on osattu. Ja mikä ettei osattas vieläkin, mutta kun ajattelee että joku on tämän käsityönä askarrellut.. Vau.
Sitten vaan kun joku opettas mua käyttämään tätä...

6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Varsin komea on Arja, upean sininen! Onnea tutusteluun :)

Maija kirjoitti...

No eikö ookki.. <3

Judiuni kirjoitti...

Upea ja niin hyvin säilynyt. Vetohihna on kuluva osa ja sen puuttuminen ei ole minkäänlainen vika. :)

Maija kirjoitti...

Ja juuri hankitun haukisiiman kanssa aattelin ruveta askarteleen.. :)

Matonkude kirjoitti...

Varmasti polkasee Arjalla kilon jos metrinkin =D
Mukavaa puuhaa se kehrääminen.

Maija kirjoitti...

Sain juuri postista kaksi topsia villaa mutten millään raaski niitä vielä repiä.. Jatkamme harjoituksia novitan hahtuvalla :D