tiistai 24. huhtikuuta 2012

SukkaSeura

Oisko ollu facebookissa vaiko ravelryssä kun tuli vastaan mainos Villavyyhdin Sukkaseurasta, en muista. Idea oli kuitenkin yksinkertainen; valitse mieleisin väri kolmesta (pun, sin, vih) ja maksa tämä summa, me lähetämme 3 pakettia kaikki sisältäen langan ja ohjeen. Suomalaisia suunnittelijoita ja ihkupihkulankaa.

Olin jo kokolailla unohtanu koko seuran, tai ainakin ensimmäisen paketin saapumisajankohdan kun postimies pääsi yllättämään. Työn alla oli juuri nuo ed. postauksessa valmiina olevat sukat ja kun kaavioiden tuijottelu pikkasen tökki, kerin vyyhdin ja otin nämä toisille puikoille. (kas, vyyhti jäi kuvaamatta kun innostuin)


Malli ja lanka by Ilona Korhonen
Handun seuraspesiaali
(80% falklandinvilla ja 20% bambu)
72g

Alkuperäisestä ohjeesta poiketen tein kantapään kuten halusi (niinku oikeestaan aina) ja jätin varvasraon tekemättä. En omista ainoitakaan varvassandaaleja ja jos omistasin, en taatusti käyttäs niiden kanssa sukkia. Lanka oli kieltämättä huokaus ihanaa, mutta ohjeeseen olisin kyllä kaivannut hieman enemmän haastetta. Seuraavaa pakettia odotellessa.. :)

3 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Yksinkertaisia malleja on tylsä neuloa, mutta niistä tulee usein kauneinta jälkeä. Kuten näissä sukissa. :)

Maija kirjoitti...

Näinhän se menee.. ;)

berenike kirjoitti...

Tosi nätit, sitä se taitaa olla, että ko osaa tehä niitä vaikeampia ja monimutkasempia, kaikki muu tuntuu peruskauralta.